Over Schreurs Wessem BV

In 1968 begon Pierre Schreurs met het verkopen van Castrol olie en accu's voor de scheepvaart. Het bedrijf groeide en in 1974 werd een eigen bedrijfspand gebouwd. Tot 1976 werkte Pierre Schreurs samen met zijn echtgenote, in dat jaar trad Maria Hendrikx in dienst en het personeelsbestand is in de loop der jaren uitgebreid tot 6 medewerkers die inmiddels al vele jaren in dienst zijn.

In 2002 is het bedrijf overgenomen door Maria Hendrikx die niet alleen het bedrijf maar ook alle medewerkers overgenomen heeft. Schreurs Wessem BV heeft vakkundig advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Om U een idee te geven onderstaand een overzicht van ons grote assortiment.

Oliën en vetten
Onze oliën en vetten kunnen worden toegepast in de auto-, vrachtwagen-, landbouw- en motoren-sector. Wij zijn officieel dealer van Valvoline en Total oliën. Deze zijn in diverse verpakkingen verkrijgbaar, van 1 liter tot 200 liter en bulk verpakkingen. Vanaf 60 liter dient u zelf voor vaten te zorgen ( Alleen voor bulk olie ).
 

Service
Voor de reparatie van uw machines hebben we een eigen service- en reparatiedienst, waardoor we U vakkundig en snel kunnen helpen. U kunt terecht bij ons voor de reparatie van elektrische gereedschappen, Makita, Bosch en Metabo, de reparatie van een Honda Power Product of het slijpen van kettingen, zaagbladen, messen en bijtels.
 

Accu's
We bieden U een perfecte accu voor diverse behoeften als personenauto's, vrachtwagens, tractoren, scheepvaart, noodverlichtingsystemen en andere semi-tractie toepassingen. Merken die wij voeren zijn: Varta, VMF Green System, VMF Truckline, Odyssey en AGM Deep Cycle. Wij bieden 2 jaar garantie op alle accu’s met uitzonderingen van motoraccu's 1 jaar.
Gereedschappen & Werkkleding
Ons hoofdmerk is Gedore een van de beste gereedschappen met levenslange garantie. Verder verkopen wij ook de laatste nieuwe producten van Carolus handgereedschap. Bij goed gereedschap hoort uiteraard ook passende en veilige werkkleding. Ons assortiment bevat onder andere; veiligheidsschoenen van Grisport, veiligheidslaarzen, tuinlaarzen, handschoenen, Flexothaankleding en overige accessoires.
 

Scheepvaart en Watersport
Ons assortiment bevat diverse scheepsbenodigdheden en jachtartikelen. Denk hierbij aan, boot- en jachtlakken van International en Epifanes, fenders/stootwillen en andere klein benodigdheden. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment dompelpompen, van 4000 tot 25000 L / per uur.
 

Elektrische gereedschappen
We hebben een breed assortiment aan elektrische gereedschappen. Zo zijn we officieel dealer van Makita gereedschappen en onderdelen